Met nieuws van o.a.
partners

Nieuwe sporthoofdtelefoon stelt sporters in staat topprestaties te leveren

AfterShokz kondigt de nieuwe generatie hoofdtelefoons die gebruik maken van botgeleiding aan: de Trekz Air. Dit ultieme sportmaatje voldoet aan alle eisen van zowel amateur- als professionele atleten. De beperkingen van traditionele hoofdtelefoons behoren daardoor voorgoed tot het verleden: de Trekz Air combineert functionaliteit en veelzijdigheid in een flexibel en vederlicht design, dat prettig op ieder hoofd past. De hoofdtelefoon is bovendien lichter dan eerdere modellen, maar zeker niet minder stevig: Trekz Air is built to last.

“Na het succes van ons eerste model, de Trekz Titanium, was een nieuwe koptelefoon een logische volgende stap”, zegt Kim Fassetta, CMO bij AfterShokz. “Ons team heeft veel tijd en aandacht besteed aan perfectionering van het design, functionaliteit, pasvorm en geluid van Trekz Air.”

Trekz Air maakt gebruik van de botgeleidingstechnologie van AfterShokz waar zij bekend mee zijn geworden. Bij deze techniek worden audiogolven via de schedel aan het binnenoor door gegeven. De trommelvliezen blijven daarbij volledig vrij: de transducers rusten op het kaakbeen, vlak voor de oren. Die blijven daardoor vrij, zodat de drager omgevingsgeluid blijft horen en niet in onveilige situaties terechtkomt.
 
Belangrijkste functionaliteiten van de Trekz Air:
•    Titanium frame en nekband
•    OpenFit™-ontwerp: Trekz Air laat de oren van de luisteraar vrij. PremiumPitch+™-geluidPremiumPitch+™-technologie optimaliseert het geluid van Trekz Air. LeakSlayer™ gaat weglekkende audio tegen.
•    Zweetbestendig
•    Zes uur batterij
•    Twee noise cancelling-microfoons
•    Stembesturing: Audrey Says™
 
Trekz Air is beschikbaar in vier kleuren: Midnight Blue, Forest Green, Slate Gray en Sunset Pink. AfterShokz is verkrijgbaar bij onder meer bij Bol.com, Bever.nl en Coolblue en ligt in de schappen van de grote ketens voor consumentenelektronica in de Benelux.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?