Met nieuws van o.a.
partners

Vierde generatie A40 TR Headset en MixAmp Pro TR

A40 Tournament Ready (TR) gaming headset

ASTRO Gaming, een leider in premium video gaming apparatuur, introduceert de vierde generatie van de bekroonde A40 Tournament Ready (TR) gaming headset en MixAmp Pro TR-technologie.

De ASTRO A40 TR Headset herdefinieerde professionele audio voor gaming en is al meer dan tien jaar dé keuze voor professionele gamers en content creators. Het is een ultra-comfortabele open-back headset met een verwisselbare precisie-microfoon en verwisselbare Speaker Tags. Voor luide omgevingen, zoals toernooien, kunnen gamers de A40 TR transformeren naar een closed-back geluidsisolerende headset door een Mod Kit (apart verkrijgbaar) toe te voegen. Deze is voorzien van closed-back Speaker Tags, kunstlederen oorkussens en hoofdband en een stem-isolerende microfoon.

Over de MixAmp Pro TR:
De ASTRO MixAmp Pro TR is het hart van de ASTRO Audio-ervaring en levert dankzij Dolby Digital Surround Sound Processing een lagvrij en storingsvrij gamegeluid en spraakcommunicatie aan de A40 TR Headset. Intuïtieve bedieningselementen zorgen voor game-to-voice balancering, master volumeregeling en de keuze uit vier verschillende EQ-instellingen, allemaal binnen handbereik van de gamer.  Voor esports-evenementen is de MixAmp Pro voorzien van een digitale daisy-chain-verbinding, waardoor meerdere MixAmp Pro TR’s met elkaar verbonden kunnen worden om in teamverband te spelen. Voor serieuze livestreamers is de MixAmp Pro TR een krachtige game-audiotool die een overvloed aan in- en uitgangen biedt voor een lagvrije/storingsvrije werking. Audio-instellingen aanpassen gaat ook erg gemakkelijk, want de gratis downloadbare ASTRO Command Center-software maakt het mogelijk om elke in- en uitvoer parameter van de MixAmp Pro TR nauwkeurig te configureren.

Prijzen en beschikbaarheid
De door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs voor de A40 TR Headset + MixAmp Pro TR voor Xbox One/PC of PS4/PC is 279 EUR.

Binnenkort verkrijgbaar bij Bol.com, Coolblue, MediaMarkt en Gamegear.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?