Met nieuws van o.a.
partners

Razer onthult Seiren Elite microfoon

Razer, het vooraanstaande lifestylemerk voor gamers, breidt zijn Broadcasting-reeks van professionele streaming-apparatuur uit met de microfoon Razer Seiren Elite.
 
Razer Seiren Elite
De Razer Seiren Elite is een dynamische USB-microfoon met een reeks professionele functies die live streamers en YouTube-broadcasters kwalitatief hoogwaardige audio bieden. Het ontwerp op basis van één capsule bevat een ingebouwd filter begrenzeren zorgt zo voor een rijk en warm geluid dat voorheen louter realiseerbaar was met broadcasting-apparatuur uit het hogere segment.
 
De Razer Seiren Elite is voorzien van één dynamische capsule en een cardioïde pick-uppatroon voor accurate opnames over een breed frequentiespectrum. Het ingebouwde hoogdoorlaatfilter verwijdert ongewenste trillingen op lage frequentie, zoals het geluid van een ventilator of het gezoem van een airconditioning. En wanneer de spanning te hoog oploopt, past een digitale/analoge stembegrenzer automatisch de audiopieken aan vervorming en popping (harde geluiden als gevolg van de mechanische impact van snel bewegende lucht op de microfoon) te voorkomen. Dit draagt bij aan evenwichtige en soepele streams en opnames.
 
“Bij de meeste professionele microfoons is het nodig om aanvullende opnameapparatuur zoals mixers en omvormers te gebruiken om je geluid op je pc te krijgen”, zegt Min-Liang Tan, de medeoprichter en CEO van Razer. “De Razer Seiren Elite maakt een einde aan dit probleem door zorg te dragen voor alle audio, zodat live streamers en YouTube-broadcasters hun focus op de inhoud kunnen richten.”
 
De Razer Seiren Elite vereenvoudigt de audioconfiguratie met simpele plug & play-functionaliteit. Hierdoor zijn er geen externe mixers, versterkers of signaalomvormers nodig. De Razer Seiren Elite vormt de laatste aanwinst binnen de Razer Broadcaster-reeks. Deze omvat onder andere de Razer Kiyo, een streaming camera met een ingebouwde ringlamp die is bekroond met de Tom’s Guide Innovation Award voor randapparatuur en in 2017 de Editors’ Choice was van Laptop Mag.
 
Prijs:
Razer Seiren Elite: €219,99

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?