Met nieuws van o.a.
partners

Razer biedt gamers echt kabelloze stroomvoorziening

Razer, het vooraanstaande lifestylemerk voor gamers, introduceert zijn nieuwe Razer HyperFlux Wireless Power Technology. Deze zorgt via een speciale muismat voor ononderbroken stroomvoorziening aan een gaming-muis.

In tegenstelling tot andere pogingen om muizen draadloos van stroom te voorzien, zorgt de nieuwe HyperFlux-technologie van Razer ervoor dat de muismat een magnetisch veld creëert om de muis direct en efficiënt van stroom te voorzien. Deze wereldprimeur maakt een einde aan de noodzaak om een zware batterij op te laden. Het resultaat is een vederlichte gaming-muis met een gewicht dat in het verleden alleen was voorbehouden aan bekabelde muizen.

De Razer Mamba HyperFlux en de Razer Firefly HyperFlux zijn de eerste producten van Razer die gebruikmaken van deze nieuwe technologie.

“Andere bedrijven hebben geprobeerd om muizen draadloos op te laden. Het is hen echter niet gelukt om werkelijk draadloze energievoorziening te bieden, omdat hun muis nog altijd een batterij had die moest worden opgeladen. HyperFlux Wireless Power Technology verandert de regels van het spel op het gebied van draadloos gamen”, zegt Min-Liang Tan, de medeoprichter en CEO van Razer. “Gamers zijn niet langer overgelaten aan de genade van een batterij of kabel. Ze kunnen nu profiteren van vrijheid met een draadloze muis die hetzelfde gewicht heeft als dat van een bekabelde muis.”

De Razer Mamba HyperFlux maakt daarnaast gebruik van de door Razer ontwikkelde Adaptive Frequency Technology (AFT) om voor een superieure signaalsterkte te zorgen. Deze technologie scant het draadloze signaal tussen de muis en computer en schakelt automatisch over naar het sterkste signaal binnen het frequentiebereik van 2,4 GHz. De muis is daarnaast voorzien van een optische 5G-sensor met een waarnemingsvermogen van 16.000 dots per inch (DPI). Dit maakt de Razer Mamba HyperFlux tot een draadloze gaming-muis van topklasse die in staat is om bewegingen snel en nauwkeurig te volgen en nooit hoeft te worden opgeladen.

De Razer Firefly HyperFlux vormt een nieuwe aanvulling op de bekroonde reeks van RGB-muismatten van Razer. De mat biedt zowel een harde kant als gestoffeerde kant om flexibele ondersteuning voor uiteenlopende spelstijlen te bieden. Gamers kunnen de harde kant benutten voor snelle muisacties en de gestoffeerde kant om meer grip te krijgen en nauwkeuriger te kunnen richten. De muismat levert voortdurend stroom aan de muis om bij te dragen aan soepele en ononderbroken spelactie.

Beide producten maken gebruik van de verlichtingstechnologie Razer Chroma. Deze voorziet in 16,8 miljoen kleurenopties, unieke aanpasbare verlichtingsprofielen en speciale effecten in games.

De draadloze hardware-combinatie op basis van de Razer HyperFlux-technologie is vanaf het eerste kwartaal van 2018 verkrijgbaar via RazerStore.com en een select aantal winkelketens.

Meer informatie over de Razer Mamba HyperFlux en de Razer FireFly HyperFlux is te vinden op http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-mamba-hyperflux.

Prijs: € 279.99
 
Beschikbaarheid:
Razerzone.com – eerste kwartaal van 2018
Wereldwijd – eerste kwartaal van 2018

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?