Met nieuws van o.a.
partners

Meest aanpasbare controller voor Xbox One en PC

Razer introduceert de officieel gelicentieerde Razer Wolverine Ultimate gaming-controller voor de Xbox One en PC.

De Razer Wolverine Ultimate is ontworpen om zich aan te passen aan elke gamer. Hij beschikt over twee uitwisselbare D-pads en diverse uitwisselbare thumbsticks met verschillende hoogtes en vormen. Gebruikers kunnen daarnaast zes triggers en knoppen programmeren. Dit is mogelijk tijdens het spelen of met behulp van de software Razer Synapse voor de Xbox.

Een geïntegreerde RGB-ledstrip die met Razer Synapse voor de Xbox kan worden bediend, biedt gamers nog meer manieren om de controller aan hun persoonlijke voorkeuren aan te passen en introduceert de Razer Chroma aan Xbox-spelers in alle delen van de wereld. Gebruikers hebben de keuze uit 16,8 miljoen kleuren en diverse effecten, zoals Static, Spectrum Cycling, Breathing, Wave en meer.
Daarnaast is de Razer Wolverine Ultimate het eerste consoleproduct dat ondersteuning biedt voor de Razer Chroma SDK. Dit stelt ontwikkelaars in staat om geavanceerde verlichtingsmogelijkheden te integreren voor Xbox One-games en controllers voor een bijzonder meeslepende spelervaring.

Alle componenten van de Razer Wolverine Ultimate zijn ontwikkeld met het oog op de meest intensieve gamecompetities en maximaal prestatievermogen. De ultrasnelle switch-actieknoppen en de automatische hair trigger-modus met trigger-stops maken de geoptimaliseerde ergonomie van deze hoogwaardige controller compleet.

“We hebben onze tijd genomen met de ontwikkeling van de Razer Wolverine Ultimate om het best mogelijke resultaat af te leveren”, zegt Min-Liang Tan, de medeoprichter en CEO van Razer. “Dankzij eindeloze ontwerpverbeteringen en feedback van professionele gamers kunnen we nu met trots een nieuwe kanshebber voor de wereldtitel uitbrengen.”

De Razer Wolverine Ultimate vormt een uitbreiding op de bestaande randapparatuur van Razer voor de Xbox One, waaronder de draadloze gaming-headset Razer Thresher Ultimate en de fight stick Razer Atrox.

Prijs: €179,99

Beschikbaarheid:
Razerzone.com – september 2017
Wereldwijd – vierde kwartaal van 2017

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?