Met nieuws van o.a.
partners

Iedereen wil wel zo’n Vrolijk Vriendje

vtech4

Dat doet VTech slim: een van de meest populaire series uit de leerzame collectie nog spannender en veelzijdiger maken. Vrolijke Vriendjes worden uitgebreid, met drie nieuwe items die verhalen en avonturen alle ruimte geven. Leuk voor kleintjes van 1 tot 5 jaar! Helemaal fijn is dat de nieuwkomers dankzij de Magic Points compatible zijn met alle eerder verschenen Vrolijke Vriendjes. En omgekeerd. Dat is spelen, dat is connectie!

Sanne’s Smulparadijs is het mobiele ijs-, taart- en lollyfabriekje van Sanne en haar puppy Lolly. Never a dull moment, met zoveel liedjes, lichtjes en melodietjes. Motoriek, maar ook het besef van oorzaak en gevolg worden gestimuleerd. En ondertussen rollen de lekkerste taartjes en ijsjes uit het karretje.

Andere koek? Dat is het Piratenschip, een spectaculaire nieuwkomer, het vlaggenschip! Een waar Kapitein Kay en Matroos Milan, Aapje en Octopus heer en meester zijn. Wat een interactie, wat een verhalen en avonturen! Alles beweegt en draait. Kiezen, kijken, meezingen en weer voorwaarts, dit wil geen ketelbinkie missen!

Alhoewel… er is er eentje die zijn eigen koers vaart. Het is Pim Piraat, een onverschrokken ventje dat één ding beter kan: echt varen! Pim Piraat beweegt het zeil op zijn schuitje en schiet met zijn kanon. Maar wie hem beter leert kennen weet dat het vooral een vrolijk en muzikaal mannetje is.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?