Met nieuws van o.a.
partners

Up en Go, het nieuwe ontbijtdrankje uit Down Under

G’day mate – dit is Up&Go. Een lekker drinkontbijt uit Australië dat vol zit met proteïne, vezels, mineralen en vitamines. Een functionele snelle start voor mensen die iets beters te doen hebben ’s morgens dan uitgebreid gaan zitten ontbijten. Achterover slaan, de deur uit en op naar nieuwe avonturen.

Up&Go is gemaakt van melk, volkoren haver en tien essentiële vitamines en mineralen. Het bevat alle voedingsstoffen die je zoekt in een ontbijt. Eén Up&Go bevat net zoveel proteïne (12,8 gram) en vezels (7,7 gram) als een kommetje melk met ontbijtgranen of een bruine boterham met kaas. De B-vitamines (niacine, B6 en B12) helpen je lichaam om de koolhydraten efficiënt om te zetten in energie voor je spieren (glycogeen). Up&Go bevat calcium en vitamine C en D – en maar 215 calorieën*. Ideaal voor een karate-kick-start van je dag.  

Je morning workout
Een goed ontbijt vult de tekorten aan die je hebt na een nacht niet eten. Glycogeen is de brandstof voor je spieren. Het komt uit glucose, de energie die je lijf uit koolhydraten verteert. Je kunt glycogeen maar beperkt opslaan en als je voorraad te laag is – na een nacht zonder voeding – haalt je lijf de energie voor je training uit vet en spiereiwitten. Up&Go zit vol met de koolhydraten, proteïne en vezels die je nodig hebt zodra je uit bed stapt. Super handig voor een snelle ochtend vol actie dus.  

Er zijn vier smaken Up&Go: Banana & Honey, Milk Chocolate, Vanilla en Raspberry & Strawberry. Verkrijgbaar bij Albert Heijn voor een consumentenadviesprijs €1,99  voor 330 ml.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?