Met nieuws van o.a.
partners

Pavé à La Leffe, Belgische abdijkaas met Leffe bier

Pave-a-La-Leffe

Kaas en bier is een subliem maar evenwichtig spel van harmonie en contrast. De rijke smaakbeleving van Leffe bier heeft de kaasmeesters van Savencia geïnsereerd om een nieuwe abdijkaas met Leffe te ontwikkelen. Het resultaat is een perfect huwelijk geworden tussen de kennis van de kaasmakerij en het vakmanschap van de meesterbrouwers van Leffe.

Pavé à La Leffe is de eerste Belgische abdijkaas met Leffe bier tot in het hart van de kaas. Pavé à La Leffe bestaat in 2 varianten, Pavé à La Leffe met Leffe Blond en Pavé à La Leffe met Leffe bruin. Pavé à La Leffe Blond heeft een blond hart met de subtiele smaak van kruidnagel en een lichte toets van bitterheid afkomstig van het Leffe Blond bier.

De Pavé à La Leffe Bruin heeft een goudkleurig hart met de smaak van geroosterde aroma’s en geraffineerde toetsen van karamel afkomstig van het Leffe Bruin bier. Deze Belgische abdijkkazen leven zich ook perfect voor het borrel moment. Bied je gasten een combinatie van Pavé à La Leffe Blond of Bruin aan vergezeld van een frisse Leffe: het perfect huwelijk voor een hoogstaand borrel moment.

Dit product is o.a. te koop bij onze partner:


OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?