Met nieuws van o.a.
partners

Handige vershoudbakjes in vijf verschillende formaten

nest-lock

Ben je de chaos in je keukenkastje zat? Het innovatieve merk Joseph Joseph introduceert Nest Lock. Een collectie met handige vershoudbakjes in vijf verschillende formaten. De bakjes bieden de oplossing voor twee problemen die zich in elk huishouden voordoen: ruimtegebrek en nooit het juiste deksel kunnen vinden. De 3-, 4- en 5-stuks Nest Lock bakjes passen namelijk precies in elkaar en de deksels klem je gemakkelijk aan elkaar. Hierdoor heb je altijd alle vershoudbakjes compact bij elkaar en ben je nooit meer een deksel kwijt!

Nest en Lock
Iedereen met een collectie vershoudbakjes in het keukenkastje herkent de frustratie: de bakjes nemen altijd te veel kastruimte in beslag wanneer je ze niet gebruikt en wanneer je ze wel gebruikt kun je nooit het juiste deksel vinden. Joseph Joseph brengt met Nest Lock de oplossing: de bakjes nestel je eenvoudig in elkaar en de bijpassende deksels klik je er bovenop. Dit werkt dus ruimtebesparend en het vermindert je frustratie! Om het nog makkelijker te maken heeft elk bakje heeft een eigen kleurcode waardoor je in een oogwenk het juiste deksel bij het bakje hebt gevonden.

De Nest Lock vershoudbakjes zijn los verkrijgbaar of in sets van 3, 4 of 5 stuks. Zo kun je zelf je eigen collectie samenstellen die aan jouw behoefte voldoet. De bakjes zijn luchtdicht en 100% lekvrij. Ideaal voor het bewaren van eten in de koelkast of vriezer maar ze zijn ook perfect te gebruiken als lunchtrommel. De bakjes en deksels zijn geschikt voor de magnetron en zijn vaatwasser bestendig!

Verkrijgbaarheid
Nest Lock is verkrijgbaar vanaf € 24,99 zowel online als bij de betere speciaalzaken.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?