Met nieuws van o.a.
partners

Incredible Burger geeft een echte burger beleving

Garden-Gourmet-Incredible-Burger

Vanaf nu kunnen zelfs vleesliefhebbers voor een veganistisch alternatief kiezen. Garden Gourmet biedt een revolutionaire vegetarische burger die nauwelijks van echt te onderscheiden is. De Garden Gourmet Incredible Burger is 100% plantaardig en heeft een hartige smaak, is sappig, heeft een fijne textuur, een rokerige geur en is niet van echt te onderscheiden. Je kunt de burger bereiden zoals je wilt in de pan, grill of BBQ én je kunt zelf het gewenste niveau van gaarheid bepalen. Deze veganistische burger maakt tijdens het bakken het sissende geluid dat je van een burger mag verwachten.

Meer dan 30 jaar kennis en ervaring met plantaardige producten is gebundeld in deze sappige burger. Om het uiterlijk van een vleesburger voor, tijdens en na het bakken na te bootsen bevat de Incredible Burger kleine hoeveelheden plantenextracten van rode biet, wortel en paprika. Het bevat eiwitten uit soja en tarwe en wordt bereid met gepatenteerde technieken om de sappige textuur van een burger te imiteren. Kokosolie wordt gebruikt om de burger zijn vettige uiterlijk te geven en geeft elke hap een luxueus gevoel.

De nieuwe burger heeft een geweldige smaak, is rijk aan eiwitten en een bron van vezels. De burger heeft de volgende voedingswaarden: 183 kcal, 17g eiwitten, 9,2g vetten, 5,5g koolhydraten, 5g vezels en 1g zout per 100g. De Garden Gourmet Incredible Burger is het resultaat van een samenwerking tussen de chefs en voedingsdeskundigen van Nestlé die gespecialiseerd zijn in alternatieve eiwitten.

Goed alternatief voor zelfs de diehard vleeseter en barbecueliefhebber
De Incredible Burger verlaagt de drempel om plantaardige producten te proberen. Voor de allereerste keer wordt er geen compromis gemaakt als gaat om de smaak en het uiterlijk van de burger in vergelijking met een vleesburger. Zelfs niet als het op de barbecue wordt bereid. De keuze voor een gebalanceerd dieet met minder vlees is nog nooit zo makkelijk geweest.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?