Met nieuws van o.a.
partners

Gun jij jezelf meer me time in 2018

Ben jij van plan om dit jaar vaker een momentje voor jezelf te pakken? Dan hebben we goed nieuws. Want vanaf deze week kun je relaxen met een gloednieuw drankje: Fuze Tea. Fuze Tea is gemaakt van een fusie van natuurlijke thee-extracten, fruitsap en kruiden-extracten voor een verrassende ijstheesmaak. Het nieuwe merk is vanaf vandaag verkrijgbaar in 6 verschillende smaken. En Fuze Tea is ook nog eens caloriearm* dus geen zorgen om die andere goede voornemens. Ontdek het zelf en relax. Of zoals Fuze Tea het zegt: ‘Serve yourself a little me-time.’
 
Neem wat tijd voor jezelf
Hoe leuk het ook is, als het om werk of je vrije tijd gaat, kun je wel eens in een iets te hoge versnelling komen. De truc is om tussen al je drukke bezigheden door korte momenten van rust in te lassen. Dankzij de onverwachte smaak van thee, fruit en kruiden, laat Fuze Tea je heel intens genieten van een momentje voor jezelf.

Duurzaam ingekochte thee
Het thee-extract dat wordt gebruikt in Fuze Tea is niet alleen duurzaam ingekochte thee, maar ook afkomstig van plantages die hun steentje bijdragen aan de lokale gemeenschap door bijvoorbeeld het bieden van werkgelegenheid en scholing. Ook zit Fuze Tea in 100% recyclebare verpakkingen. Allemaal redenen om (extra) te genieten van jouw Fuze Tea!

Zes heerlijke smaken
Fuze Tea is verkrijgbaar in 6 heerlijke smaken. Twee bijzondere fusions Black Tea Peach Hibiscus en Green Tea Mango Chamomile en de basissmaken Green Tea, Black Tea Sparkling, Black Tea Peach en Black Tea Lemon. Je vindt Fuze Tea in de grote supermarkten en o.a. bij tankstations, bioscopen en in de horeca.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?