Met nieuws van o.a.
partners

Capsules van koffiemerk Café Royal voortaan van aluminium

Café-Royal-aluminium-capsules

Be Royal, drink Royal én duurzaam. Alle capsules van het Zwitserse koffiemerk Café Royal worden vervangen door aluminiumvarianten. Aluminium capsules zijn niet alleen duurzamer, ze zijn essentieel om de hoge kwaliteit van de koffie te beschermen en om de smaak van de koffie te verhogen. Om de smaak is het de Zwitserse koffiefabrikant vooral te doen. Koffie is niet alleen maar een warme drank, maar een levensstijl. En daarbij hoort een hoge kwaliteit in een duurzame verpakking.  De aluminium cups zijn geschikt voor alle Nespresso® koffiemachines en zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn en Jumbo.

De nieuwe aluminium cups zijn te verkrijgen voor de bekende “klassiekers” (Ristretto, Espresso Forte, Lungo,  Lungo Classico en Lungo Forte en Decaffeinato) en ook een exclusieve selectie van gearomatiseerde koffiesoorten (vanille, caramel, hazelnoot of amandel), evenals de speciale edities (Ristretto Intenso, Doppio Espresso, Espresso Macchiato en La Laguna). De aluminium cups zijn geschikt voor alle Nespresso® koffiemachines. Ze zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn en Jumbo.

Alle koffiebonen die worden gebruikt voor de koffiecapsules zijn van UTZ gecertificeerde plantages, garanderen duurzaamheid in productie en een attente omgang met mens en natuur. De nieuwe aluminium capsules zijn 100% recyclebaar.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?