Met nieuws van o.a.
partners

Nieuwe ambachtelijk en authentieke droge worst

Phelines-droge-wordt

Phelines is een ambachtelijk gemaakte, droge, biologische worst. De familietraditie, vakmanschap en passie komen samen in Phelines. Gezond en passend in de trend van authentiek en eerlijk food voor de moderne consument.

De droge worsten zijn gemaakt van het beste vlees van varkens van bioboeren uit de Belgisch-Limburgse grensstreek. De boeren hebben – net zoals Phelines– hart voor hun vak. Dit betekent dat de varkens de best mogelijke behandeling krijgen. Rust en ruimte, natuurlijk licht en zo min mogelijk stress tijdens hun leven. Dit en een gezonde voeding zorgt voor de beste vleeskwaliteit. Dat proef je. De smaak is heerlijk vol.

Het bedrijf is trots dat zijn worsten het biologisch keurmerk van de Europese Unie dragen. Dit houdt onder meer in dat de ingrediënten voor minimaal 95% biologisch zijn en dat er rekening is gehouden met het dierenwelzijn. De smaak van Phelines is vol en sappig.

De familie Francken in Born, is de drijvende kracht achter Phelines. De liefde voor vlees, en droge worsten in het bijzonder, kent een lange historie. Die startte aan het begin van de vorige eeuw met een winkel in koloniaal waren. Al snel specialiseerden hun voorvaderen zich in vleeswaren. Vanuit de thuisbasis in Born, in Limburg, maken zij de Phelines-worsten met de hand. De worsten krijgen alle tijd om te drogen. Met een eeuw ervaring, oprechte passie en liefde voor het vak, is Phelines klaar voor de toekomst.

De worsten zijn alleen te koop op internet. Ze worden geleverd in een luxe verpakking. Ze zijn daardoor leuk om te geven en leuk om te krijgen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?