Met nieuws van o.a.
partners

Zakelijke A4-inkjetprinters van Epson: meer printen tegen lagere kosten

zakelijke-A4-inkjetprinter-epson

Epson kondigt de introductie van twee nieuwe WorkForce Pro RIPS (Replaceable Ink Pack System) A4-modellen aan en zet hiermee het succes voort van de zakelijke A4-inkjetprinters uit de WF-C5000-serie die eerder dit jaar op de markt werden gebracht. De 4-in-1 WF-C579RDTWF en monofunctioneel WF-C529RDTW printers verhogen de productiviteit op een werkplek en verminderen de impact op het milieu. Deze printers zijn uitermate geschikt voor managed-printservicecontracten, omdat ze zeer lage totale eigendomskosten met zich meebrengen voor bedrijven die maandelijks veel moeten printen. De ADF-scanner die met 60 ipm in één scanbeweging dubbelzijdig scant is een multifunctioneel model dat aan de top staat van de zakelijke A4-printers. De WF-C529RDTW is een van de weinige monofunctionele zakelijke A4-printers die veilig Follow-me-printen biedt met Epson Print Admin.

Door een compacter design zijn deze modellen nog gemakkelijker in een kantoor te plaatsen of in zeer kleine ruimtes, zoals in medische omgevingen. Het lage energieverbruik en het ontbreken van ozonemissies is positief voor het milieu en deze modellen zijn duurzamer dan hun voorgangers. Deze printers printen tot 240.000 pagina’s en hun voorgangers slechts tot 150.000.

Een snelle First Page Out Time (FPOT) van 4,8 seconden in zwart en 5,3 seconden in kleur vanuit de ‘ready mode’, afdruksnelheden tot 24 ppm in kleur en mono (ISO-snelheid) en een snelle duplexscansnelheid van 60 ipm helpen de productiviteit hoog te houden. Inkjet-technologie vereist geen warmte, dus u hoeft niet te wachten tot het product is opgewarmd, in tegenstelling tot laserprinters. Een maximale papiercapaciteit van 1.330 vel betekent minder tijdverspilling aan het bijvullen.

Beide modellen zijn compatibel met een breed scala aan oplossingen en zijn gebouwd voor gebruikersefficiëntie en documentbeveiliging, waardoor de interne workflows worden verbeterd. Compatibiliteit met ISV’s met behulp van Epson Open Platform ontgrendelt nog meer third-party softwareoplossingen van leveranciers zoals PaperCut, Nuance, Y Soft en anderen. Bedrijven kunnen ook profiteren van de eigen oplossingen van Epson, zoals Epson Print Admin, Document Capture Pro en Epson Device Admin.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?