Met nieuws van o.a.
partners

TravelMate X514-51 serie: Acers lichtste en dunste zakelijke laptop

TravelMate-X514-51-acer

Acer heeft de nieuwe TravelMate X514-51 aangekondigd, een serie dunne en lichte commerciële laptops voor kleine en middelgrote ondernemingen. Deze zijn ontworpen voor professionals die op zoek zijn naar een duurzame, maar toch strak vormgegeven laptop dat zware taken en frequente zakenreizen aankan.

De TravelMate X5 heeft een hoogwaardige behuizing van magnesium-lithium- en magnesium-aluminiumlegeringen die de laptop bestand maken tegen tegenslagen onderweg. De materialen zijn twee tot vier keer sterker dan standaard aluminiumlegeringen van dezelfde dikte, maar wegen tot 20-35 procent minder. Deze combinatie van materialen maakt de laptops uit de TravelMate X514-51 serie niet alleen dun en licht, maar ook bestand tegen verbuigingen en verdraaiingen.

De uiterst draagbare TravelMate X514-51 weegt slechts 980 gram en is slechts 14,99 mm dun. Hierdoor is de laptop makkelijker dan ooit mee te nemen in een aktetas, tas of rugzak. Dankzij de batterijduur tot 10 uur(1) kan op één lading de hele dag worden gewerkt. Deze nieuwe laptops zijn speciaal gemaakt voor uitstekende prestaties en worden aangedreven door 8e generatie Intel® Core i processoren, maximaal 16 GB aan DDR4-geheugen en responsieve solid state drives om grote spreadsheets, presentaties en video’s weer te geven en te bewerken. Windows 10 Pro zorgt op de TravelMate X514-51 voor krachtige beveiliging en onmisbare productiviteitstools.

Krachtige componenten, duurzame constructie
De 14 inch schermen, verkrijgbaar met en zonder touch, Full HD-resolutie (1920 x 1080) en IPS-technologie van de TravelMate X514-51 hebben smalle randen van 9,2 mm, waardoor er sprake is van een maximaal kijkoppervlak waarop documenten, video’s en website goed te zien zijn, ook vanuit een andere kijkhoek. Met Acer BlueLightShield kunnen klanten voor maximaal kijkcomfort het blauwe licht aanpassen dat door het scherm wordt uitgestraald.

Typen op het backlit toetsenbord is comfortabel, ook bij weinig licht, zoals ’s avonds in het vliegtuig of de trein. Hierdoor kunnen zakenreizigers ook onderweg productief blijven. Het schadebestendige, ultraresponsieve precisietouchpad van Corning® Gorilla Glass NBT ondersteunt scrollen met twee vingers en andere bewegingen. Corning Gorilla Glass is harder, krasbestendiger en gladder dan het kunststof in traditionele touchpads en laat vingers soepeler over het oppervlak glijden. Ook is het gemakkelijker schoon te maken.

De TravelMate X514-51 is gecertificeerd voor Skype voor Bedrijven en beschikt over geavanceerde audio en video met handige vergaderfuncties. Professionals die samenwerken met leveranciers, medewerkers en partners op afstand, zullen de 720p HD-webcam met Acer Purified weten te waarderen. Spraakoproepen vinden plaats via twee ingebouwde luidsprekers, twee far-field microfoons en voice tracking. De laptops zijn compatibel met Cortana spraakopdrachten, en ontworpen om taken te versnellen en zo gebruikers georganiseerd te houden, muziek af te laten spelen en hun huis op afstand te beheren.

Voor een snelle plug-and-play docking is de TravelMate X514-51 uitgerust met een USB Type C-poort. Daarmee kan de laptop worden gekoppeld met een optioneel USB Type-C Dock II (afzonderlijk verkrijgbaar), om de mogelijkheden van de werkplek uit te breiden, onder andere door tot drie 4K-schermen aan te sluiten. MU-MIMO 2×2 802.11ac (Intel Wireless-AC 9560) en Bluetooth® 5.0 zorgen voor uitstekende connectiviteit.

Stevige beveiliging, eenvoudig onderhoud
De TravelMate X514-51 wordt geleverd met krachtige beveiligingsfuncties. De geïntegreerde vingerafdruklezer in de aan-uitknop werkt samen met Windows Hello voor snel en beveiligd aanmelden met een vingertop. Een Trusted Platform Module (TPM) 2.0-chip biedt hardware gebaseerde beveiliging voor wachtwoorden en encryptiesleutels. Ook is Acer ProShield, een pakket beveiligings- en beheertools, vooraf op het systeem geïnstalleerd om gevoelige gegevens te beschermen. Bovendien kunnen IT-professionals met Acer Office Management beveiligingsbeleid implementeren en middelen monitoren via één intuïtieve interface. De Kensington-lock zorgt voor nog meer beveiliging. De laptop is gemakkelijk te repareren, aangezien enkel de elf schroeven aan de onderkant van de behuizing hoeven te worden losgeschroefd voor toegang tot de solid state drive, de accu, de warmteafvoer en de WiFi netwerk interface kaart.

Prijzen en beschikbaarheid
De Acer TravelMate X514-51 laptops zijn in EMEA vanaf € 999,- verkrijgbaar met twee jaar garantie2. Deze reizigersgarantie is geldig in meer dan dertig landen waar Acer erkende reparatiebedrijven heeft.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?