Met nieuws van o.a.
partners

Toetsenbord BlackWidow Lite legt de focus op productiviteit

BlackWidow-Lite-toetsenbord

Razer, het vooraanstaande lifestylemerk voor gamers, brengt de Razer BlackWidow Lite op de markt. Dit mechanische toetsenbord is uitermate geschikt voor zowel werk als plezier.

Het BlackWidow Lite toetsenbord combineert de prestaties van een Razer mechanisch gaming-toetsenbord met een strak, minimalistisch design. Het toetsenbord is uitgerust met Razer Orange Mechanical Switches die zorgen voor vrijwel geruisloze, tactiele feedback. Hierdoor biedt hij de beste type-ervaring en is hij nagenoeg geruisloos. Elke switch heeft een levensduur van 80 miljoen toetsaanslagen, wat de BlackWidow Lite veel duurzamer maakt dan andere toetsenborden. De Razer BlackWidow Lite wordt verder geleverd met aparte o-ringen die geluiden dempen en vermoeidheid voorkomen.

de Razer Goliathus Mobile Stealth in Razers op prestaties en productiviteit gerichte productlijn. Het toetsenbord is een aanvulling op andere geavanceerde apparatuur van het bedrijf, zoals de Razer Blade Stealth, de Razer Phone 2 en de Razer HammerHead USB-C ANC.

De Razer BlackWidow Lite heeft een compacte indeling zonder numpad en bevat een afneembare gevlochten kabel voor gemakkelijke opslag en draagbaarheid. Iedere toets wordt individueel wit verlicht zodat het toetsenbord ook in slecht verlichte omgevingen kan worden gebruikt. Daarnaast kunnen de helderheid en andere geavanceerde opties volledig worden aangepast met Razer Synapse 3. Via deze cloud-gebaseerde configuratietool kunnen gebruikers macro’s toewijzen, snelkoppelingen instellen en meer

Prijs: € 99.99

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?