Met nieuws van o.a.
partners

HTC VIVE verlaagt de prijs

HTC VIVE kondigt vandaag een prijsverlaging aan voor de VIVE, zodat ‘s werelds beste virtual-realitysysteem nu wereldwijd beschikbaar is voor een breder publiek. Vanaf vandaag zal VIVE in heel Europa te koop zijn voor €699. Wie VIVE nu koopt krijgt een gratis proefabonnement op Viveport Subscription, waar consumenten elke maand vijf games kunnen kiezen die ze graag willen testen, en waar ze de meeste populaire VR-games van het moment kunnen spelen, zoals Google’s Tilt Brush, Everest VR en Richie’s Plank Experience.

VIVE is, naast winnaar van talloze technologie- en industrieprijzen, het enige VR-product waarbij de totale VR-ervaring uit één enkele doos komt – de versie waar HTC VIVE de komende jaren op gaat inzetten. Het basispakket van VIVE bestaat uit twee basestations; twee bewegingssensoren; vernieuwde bekabeling; en de headset is gemaakt van nieuwer, lichter materiaal voor nóg meer speelcomfort.

Over HTC VIVE
VIVE is het eerste virtual-realityplatform in zijn soort, dat is gebouwd en geoptimaliseerd om VR in een huiskamersetting te ervaren. De interacties voelen levensecht aan. VIVE is gebouwd op het platform SteamVR en het systeem lost haar beloftes van geavanceerde technologie en de beste content ruimschoots in. VIVE heeft online het sterkste ecosysteem voor VR-hardware en -software, waardoor zowel consumenten als ontwikkelaars en ondernemingen op hun eigen niveau van VR kunnen genieten. Het VIVE-ecosysteem is opgetrokken rond de beste VR-hardware. Het wordt ondersteund door Vive X, een accelerator voor start-ups op het gebied van VR-hardware en gerelateerde technologie; door Viveport, het wereldwijde platform en de appstore voor virtual reality; en door Vive Studios, dat de content voor de games en apps maakt.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?