Met nieuws van o.a.
partners

HP vindt de pc opnieuw uit met leren convertible laptop

HP-Spectre-Folio

HP Inc. onthult de HP Spectre Folio, een verbluffend nieuw apparaat dat een gedurfde standaard zet voor premium pc-innovatie.

HP streeft ernaar om elk aspect van de pc opnieuw uit te vinden, van de materialen  waaruit de pc bestaat tot de ervaringen die het levert. Het resultaat is een vernieuwende convertible die is ontworpen voor mobiliteit en door de diversiteit past deze bij uiteenlopende gebruiksmomenten en omstandigheden. De Spectre Folio, ’s werelds eerste leren convertible pc.

De HP Spectre Folio bouwt voort op het succes van traditionele laptops, 2- in-1 apparaten en convertible pc’s, die voornamelijk zijn ontworpen voor specifieke prestaties. Het resultaat is een veelzijdige premium pc die gebruikt kan worden in drie verschillende posities.

Manucrafturing
Om de Spectre Folio te creëren, omarmde HP de kunst van het ‘manucrafturing’, een combinatie van zorgvuldig ontworpen hardware en handgemaakte materialen. Het 100 procent verchroomde bruine ‘full-grain’ leder waarvan het apparaat is gemaakt speelt een belangrijke functionele rol.

Het duurzame materiaal zorgt namelijk voor een natuurlijk scharnier en een flexibel chassis. Dit zorgde voor een doorbraak in nieuwe vormgeving. Tegelijkertijd zorgt de tijdloze esthetische aantrekkingskracht, met geaccentueerde stiksels en nauwkeurige randen, voor een geraffineerde, luxe kwaliteit. Deze wordt vaak geassocieerd met mode, maar is nog nooit eerder in een pc gezien. De Spectre Folio is verkrijgbaar in twee kleuren: Cognac Bruin en Bordeaux Bourgondië.

Herdefiniëren van iconisch pc-ontwerp met meesterlijke techniek
De convertible pc is nu gemakkelijker te gebruiken met de eenvoudigere, naadloze overgangen van de Spectre Folio naar meerdere posities. Met één hand beweegt het dunne en lichte apparaat zich moeiteloos van een traditionele laptoppositie, die doorgaans wordt gebruikt voor productiviteit, naar een tentstand die het toetsenbord netjes wegduwt voor steviger ondersteuning op de schoot, naar een tabletpositie met een ingebouwde kanteling voor ‘intuitive inking’ – allemaal mogelijk gemaakt door strategisch geplaatste magneten en de unieke flexibiliteit van leer als een natuurlijk scharnier.

De Spectre Folio heeft een van de kleinste moederborden in de industrie die voortbouwt op de 8e generatie Intel Core i5 en i7 (Y-serie) processoren, om zo dun en licht mogelijk te kunnen blijven. Bovendien maakt een innovatief thermisch ontwerp zonder ventilator gebruik van de unieke kwaliteiten van leer zodat de pc zowel koel als comfortabel aanvoelt op schoot. HP werkte ook nauw samen met het gerenommeerde wereldwijde audio- en lifestylemerk “Bang & Olufsen” om de vier voorste luidsprekers vakkundig af te stemmen voor een uitstekende audio-ervaring in elke positie van het apparaat.

Andere functies zijn tot 16 GB geheugen, tot 2 TB SSD-opslag, en een 300-nits FHD-display of een low-power, 1W 400-nits FHD optie voor ideale weergave in elke lichtomstandigheden. Een 4K UHD-display optie zal later dit jaar beschikbaar zijn.

Altijd aan, altijd verbonden ervaringen
De gedurfde uitstraling van de Spectre Folio is gekoppeld aan de nieuwste premium technologie voor consumenten, die design en kracht in hun pc willen. Zowel jetsetters als mobiele professionals zullen waarderen dat HP heeft toegespitst op het bereiken van ultra-mobiliteit en aangesloten moderne stand-by, met een batterijduur tot 18 uur.

De Spectre Folio is ’s werelds eerste op LTE Intel gebaseerde laptop van de gigabit-klasse, met een Always-Connected pc-ervaring die veiliger is dan traditionele openbare Wi-Fi-hotspots. Het apparaat ondersteunt ook dual eSIM , met een optionele nano-SIM-sleuf onder het scherm en een optionele ingebouwde digitale eSIM om eenvoudig en snel verbinding te maken met hun cellulaire netwerken voor een razendsnelle internet- en dataverbinding.

Prijzen en beschikbaarheid
· De HP Spectre Folio zal naar verwachting in januari 2019 beschikbaar zijn in Nederland in Cognac Bruin met LTE vanaf €1799.
· De HP Spectre Folio zal naar verwachting in januari 2019 beschikbaar zijn in Nederland in Cognac Bruin met WiFi vanaf €1599.
· De HP Spectre Folio in Bordeaux Bourgondië zal naar verwachting in januari 2019 beschikbaar zijn in Nederland.
· De HP Spectre Folio Pouch en de HP Spectre Folio Sleeve zullen naar verwachting in November beschikbaar zijn in Europa voor respectievelijk €59,99 en €79,99.

Voor meer informatie over HP Spectre Folio kunt u terecht op www.hp.com/go/spectrefolio.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?