Met nieuws van o.a.
partners

Epson komt met assortiment compacte en stijlvolle alles-in-één-printers

Hoewel de functionaliteit altijd voorop moet staan, is het niet nodig dat een printer een negatieve invloed heeft op hoe uw omgeving eruitziet. Concessies zijn overbodig met de nieuwste modellen van Epson, de Expression Home XP-5100 and XP-5105 en WorkForce WF-2860DWF and WF-2865DWF. Deze zijn uitgerust met een compact en stijlvol ontwerp dat er fantastisch uitziet vanuit elke hoek. En natuurlijk zijn de nieuwe modellen uitgerust met eenvoudig te gebruiken functies en connectiviteitsoplossingen.

Deze nieuwste modellen bieden gebruikers alles-in-één-printers (XP-5100, XP-5105) die topprestaties leveren en ideaal zijn voor alledaagse afdrukken thuis en serieuze 4-in-1-oplossingen (WF-2860DWF, WF-2865DWF) die geschikt zijn voor degenen die extern werken, een thuisbedrijf runnen of opereren vanuit een klein kantoor. Het compacte en geavanceerde design met een 6,1 cm groot LCD-scherm en gebruiksvriendelijke interface, past uitstekend in elke setting.

De printers zijn niet alleen zeer voordelig in aanschaf, maar bieden met met XL-inkten ook besparingen op de lange termijn, waarmee de gebruiker tot 2,5 keer meer pagina’s kan afdrukken 1 . Deze betaalbare en gebruiksvriendelijke modellen bieden handige functies zoals dubbelzijdig afdrukken op A4-formaat en een papierlade voor 150 vellen aan de voorzijde. Bovendien zijn de WF-2860DWF en WF-2865DWF uitgerust met een automatische documentinvoer (ADF) en PrecisionCore-printkop, waardoor het gemakkelijk is om efficiënt en snel taken af te handelen.

Om een rommelige wirwar van kabels tot een minimum te beperken en ervoor te zorgen dat installatie en alledaags gebruik snel en probleemloos verlopen, bieden de printers een reeks van flexibele connectiviteitsoplossingen. De gebruiker kan vanuit het hele huis draadloos afdrukken via Wi-Fi of Wi-Fi Direct gebruiken om af te drukken vanaf compatibele apparaten zonder verbinding te maken met een Wi-Fi-netwerk.

De gratis apps voor mobiel afdrukken en oplossingen van Epson, zoals de Epson iPrint-app, bieden extra veelzijdigheid 2 voor draadloos afdrukken en scannen vanaf een smart device overal in huis. Voor gebruikers onderweg maakt Epson Email Print het mogelijk om documenten af te drukken vanaf vrijwel elke locatie ter wereld 2 .

Daarnaast zijn de WF-2860DWF en WF-2865DWF uitgerust met Ethernet- en NFC- 3 mogelijkheden. Via NFC kunt u eenvoudig verbinding maken met het model en afdrukken door simpelweg met een compatibele Android-apparaat tegen de printer te tikken 3 .

Gerrit Bleeker, Consumer Sales Manager bij Epson Nederland, zegt: ‘Steeds meer mensen zijn voor thuis op zoek naar een zeer functionele printer voor uiteenlopende doeleinden, variërend van het printen van huis-tuin-en-keuken printjes tot zakelijke documenten. Het is essentieel om printers te ontwerpen die gebruiksgemak, functionaliteit en connectiviteit bieden, maar ook stijlvol en compact zijn, zodat zij in elke omgeving passen. Onze nieuwste modellen bieden gebruikers nog meer keuze.’

De XP-5100, XP-5105, WF-2860DWF, WF-2865DWF zijn verkrijgbaar vanaf 1 april 2018 voor een prijs van respectievelijk € 109, € 109, € 129 en € 129.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?