Met nieuws van o.a.
partners

Draadloze evolutie van ’s werelds populairste gamingmuis

Logitech-G502-LIGHTSPEED-Wireless-Gaming-Mouse

Logitech G, heeft de ultieme evolutie van zijn best-selling gamingmuis onthuld: de Logitech G502 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse. De Logitech G502 LIGHTSPEED combineert de precisie en performance van een draadloze muis die op professioneel niveau wordt gebruikt met het iconische design dat bij de fans zo ontzettend geliefd is.

De Logitech G502 LIGHTSPEED behoudt de vorm en features van het origineel, maar voegt daar de draadloze LIGHTSPEED- en POWERPLAY-technologieën aan toe. Bovendien is de muis zeven gram lichter dan zijn voorganger. Om dat mogelijk te maken hebben de engineering- en design-teams van Logitech G ieder element van de G502 opnieuw bekeken. Er zijn verschillende, verbluffende innovaties gebruikt zoals in de Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse, waaronder een endoskeleton-behuizing en het gebruik van ontzettend dunne wanden.

De nieuwe Logitech G502 LIGHTSPEED is zowel tijdloos als modern. We hebben het mechanische en elektrische design opnieuw vervaardigd, om de geprezen LIGHTSPEED-technologie en POWERPLAY wireless charging samen te kunnen brengen met Logitech G’s geavanceerde High Efficiency Rated Optical (HERO) 16K-sensor. Het resultaat is een ultieme gamingmuis, die aanvoelt als een verlenging van jezelf, waarmee je meer dan ooit op kunt gaan in de games die je graag speelt.

Revolutionair design
Het exterieur is bekend, maar tegelijkertijd onmiskenbaar nieuw. Deze generatie van de G502 LIGHTSPEED is lichter, accurater en geavanceerder dan ooit. De muis is gemaakt met oog op performance en precisie, en bevat vele nieuwe features, waaronder een verbeterd design van binnenuit en het gebruik van dunne wanden. Hierdoor is er meer ruimte beschikbaar voor het verwerken van krachtige technologieën, zonder in te leveren op duurzaamheid of bouwkwaliteit. De muis bevat 11 programmeerbare knoppen die naar eigen smaak zijn aan te passen met behulp van Logitech G HUB Software. Daarnaast beschikt de muis over een dual-mode Hyper-fast scrollwiel en een aanpasbaar gewichtssysteem met zes gewichten – vier van 2 gram, en twee van 4 gram – waardoor je het gewicht en de balans van de muis kan aanpassen naar jouw speelstijl.

De Logitech G502 LIGHTSPEED biedt het ultieme comfort, mede dankzij de rubberen grips aan de zijkanten en de vorming naar de rechterhand – eigenschappen die miljoenen gamers al jarenlang waarderen.

Bovendien is de nieuwe Logitech G502 LIGHTSPEED vrij van PVC en is hij gecertificeerd met Plastic Neutral Certification. Dit betekent dat Logitech Plastic Bank-programma’s financieel ondersteunt bij iedere aankoop. Deze programma’s dragen bij aan het verwijderen van plastic in de oceaan dat afkomstig is uit onze leefomgeving.

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech G502 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse is vanaf eind mei beschikbaar via geselecteerde retailers als Bol.com, Coolblue, MediaMarkt en Alternate, voor een adviesprijs van €149,00.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?