Met nieuws van o.a.
partners

De nieuwste EcoTank-printers van Epson besparen geld en ruimte

Epson-printer-ecotank

Om klanten te helpen ruimte en geld te besparen, heeft Epson een reeks nieuwe modellen (ET-2720, ET-2726, ET-2756) aan het succesvolle EcoTank-assortiment toegevoegd. Dankzij het geheel nieuwe design zijn deze printers nu nog gebruiksvriendelijker en compacter dan ooit tevoren. De nieuwe modellen zijn vanaf april 2019 verkrijgbaar.

Gerrit Bleeker, Consumer Sales Manager Epson Nederland, zegt: “We weten hoe belangrijk met name geld, maar ook een ruimtebesparing design, zijn voor onze klanten. Met deze nieuwste modellen kunnen gebruikers tot wel 90% besparen op hun inktkosten, terwijl het compacte design ervoor zorgt dat de printer weinig ruimte inneemt.”

Net zoals andere kostenbesparende printers uit de EcoTank-serie, maken de ET-2720, ET-2726 en ET-2756 niet langer gebruik van losse cartridges. In plaats daarvan zijn deze printers uitgerust met grote inkttanks die gevuld worden door middel van inktflessen met hoog rendement. Het setje flessen dat standaard met de printer wordt meegeleverd, staat gelijk aan de inkt uit 88 cartridges. Hiermee kan de gebruiker tot wel 14.000 pagina’s in zwart-wit en 6.500 pagina’s in kleur afdrukken. Ook de losse inkflessen zijn zeer voordelig.

De nieuwste printers in het EcoTank-assortiment hebben een geheel nieuw design. De tank bevindt zich niet langer aan de zijkant, maar is geïntegreerd en aan de voorkant van de printer geplaatst. Naast het besparen van ruimte betekent deze aanpassing dat u eenvoudig kunt zien hoeveel inkt er nog in de tanks zit. Bovendien hoeven de opnieuw ontworpen flessen niet ingeknepen te worden, waardoor het bijvullen eenvoudig en zonder morsen kan worden uitgevoerd. Bovendien kan alleen de juiste kleur in de juiste inkttank worden geplaatst.

Afdrukken vanaf mobiele telefoons, tablets en laptops is met EcoTank eenvoudiger dan ooit. Met Wi-Fi en Wi-Fi Direct kunnen gebruikers documenten verzenden om af te drukken vanaf smart devices met behulp van de Epson iPrint-app. Via Epson Email Print is het zelfs mogelijk bestanden vanaf vrijwel overal ter wereld naar de printer te sturen.

De nieuwste aanwinsten bieden consumenten een geweldige keuze: de ET-2720/26 is speciaal ontwikkeld voor mensen die op zoek zijn naar een entry-level 3-in-1-printer, terwijl de ET-2756 over aanvullende functies beschikt, zoals dubbelzijdig printen en een SD-geheugenkaartsleuf. De ET-2720 heeft een zwarte behuizing, terwijl de ET-2726 en ET-2756 zijn voorzien van een nieuwe, witte afwerking. De ET-2720, ET-2726 en ET-2756 zijn verkrijgbaar vanaf april 2019. De adviesprijzen zijn respectievelijk € 299, €299 en € 349.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?