Met nieuws van o.a.
partners

iPuppyGo houdt lichaamsbeweging en gezondheid van jouw huisdier in de gaten

Pawbo, een volle dochteronderneming van Acer, heeft vandaag drie nieuwe producten aangekondigd: De Pawbo iPuppyGo, een lichtgewicht tracker die de lichaamsbeweging en gezondheid van huisdieren bijhoudt; de Pawbo WagTag, een op de Cloud aangesloten hondenhalsband die de locatie en omgeving van de hond in de gaten houdt; en de Pawbo Munch, een slimme snackdispenser die met de Pawbo+ samenwerkt, zodat huisdiereigenaren beter kunnen interacteren met hun huisdier, zowel thuis als op afstand.

Pawbo iPuppyGo – Nu ook gezondheids- en fitnesstechnologie voor huisdieren
De Pawbo iPuppyGo is een activiteitentracker die de lichaamsbeweging, het slaappatroon, de stemming en de gezondheid van huisdieren in de gaten houdt. Met behulp van een smartphone app die via Bluetooth verbinding maakt met het apparaat, hoeven huisdiereneigenaren alleen maar even de iPuppyGo in te stellen met wat basisgegevens van hun huisdier om te kunnen beginnen met vastleggen en tracken. De iPuppyGo helpt een optimale gezondheid te stimuleren en het welzijn van het dier een boost te geven. Het lichtgewicht apparaat is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en heeft een diameter van slechts 35 mm. De tracker kan dus onopvallend aan de halsband van het dier worden bevestigd.
iPuppyGo zorgt bovendien voor entertainment voor zowel huisdier als eigenaar door de game Treasure Hunting, beschikbaar in de iPuppyGo app. Deze unieke functie moedigt huisdiereigenaren aan om te gaan wandelen met hun harige vriend. Met behulp van de Treasure Hunt map met aanwijzingen en giveaways gaan ze op jacht naar de schat met prijzen en aanbiedingen.

Pawbo WagTag – Altijd weten waar jouw huisdier is
De Pawbo WagTag zorgt voor gemoedsrust voor huisdiereigenaren; door middel van hybride locatiebepalingstechnologieën, zoals GPS, AGPS, Wi-Fi en 3G, weten ze altijd waar hun hond is, zowel binnen als buiten. De Pawbo WagTag maakt gebruik van energiezuinige trackingtechnieken, zodat de halsband dagenlang kan worden gebruikt zonder dat deze opgeladen hoeft te worden. Met geofencingtechnologie kunnen eigenaren veilige zones creëren en pushmeldingen ontvangen wanneer hun hond een veilige zone binnenkomt of verlaat. Daarnaast beschikt de WagTag over een dynamische virtuele hondenriem, die de eigenaar waarschuwt wanneer de hond tijdens het uitlaten te ver afdwaalt.

De unieke blafdetectie van de Pawbo WagTag stuurt de eigenaar een melding wanneer de hond anders dan normaal blaft en start dan een spraakopname, zodat de eigenaar kan horen wat er aan de hand is. Additionele sensoren detecteren ongewone schokken en de omgevingstemperatuur, zodat de eigenaar weet of het goed met zijn of haar hond gaat. Vrienden en familie kunnen huisdiereigenaren bovendien helpen om op afstand op de hond te passen. Ze krijgen dan dezelfde meldingen als de eigenaar.

Pawbo Munch – Beloningssnacks met een twist
De Pawbo Munch is een slimme snack-dispenser die niet alleen via de afstandsbediening kan worden bediend, maar ook via de Pawbo Life-app op een smartphone, mits het apparaat is aangesloten op een interactieve Pawbo+ huisdiercamera. De Pawbo Munch is geschikt voor alle vormen en formaten snacks, aangezien de eigenaren de juiste snack en het juiste portieformaat kunnen selecteren.

De Pawbo Munch wordt geleverd met een slimme ‘slot machine’ stijl game, die het huisdier beloont met verschillende hoeveelheden snacks. De voedzame en heerlijke beloningen komen via de schuif of lade naar buiten wanneer symbolen willekeurig gecombineerd worden. Dit is niet alleen leuk voor het huisdier, maar ook voor de eigenaar. Daarnaast speelt de Pawbo Munch leuke melodieën af. De Pawbo Munch is dus een soort entertainment ‘station’ dat het huisdier mentaal blijft uitdagen, het welzijn van het dier een boost geeft en zorgt voor het vermaak dat huisdieren, net als mensen, hard nodig hebben.

De exacte specificaties, prijzen en beschikbaarheid van het apparaat verschillen per regio. Ga voor meer informatie over beschikbaarheid, productspecificaties en prijzen in specifieke markten naar www.pawbo.com

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?