Met nieuws van o.a.
partners

Sony kondigt beschikbaarheid XF90 serie aan

Sony introduceert de XF90-serie 4K HDR TV in een 55”, 65” en 75” formaat. Deze modellen zijn vanaf nu verkrijgbaar bij erkende Sony dealers in de Benelux.

De XF90-serie is uitgerust met de X1 Extreme-processor voor een uitstekende weergave van 4K HDR. Met meer dan acht miljoen pixels biedt de XF90 de ultieme kijkervaring met meer detail, kleur en contrast.

Dit model is voorzien van X-Motion Clarity technologie. Dankzij deze innovatie worden snel bewegende beelden in actiefilms of bij sportwedstrijden soepel weergegeven. Deze technologie maakt gebruik van een direct LED local -dimmingsalgoritme voor een optimale afstemming van de helderheid en beweging. De geïntegreerde 4K X-Reality PRO beeldprocessor zorgt voor een natuurgetrouw beeld en een perfect contrast.

Ook biedt de XF90 ondersteuning voor HDR-10, HLG en Dolby Vision HDR formaten. De combinatie van deze technologieën garandeert een realistische kijkervaring bij tv-uitzendingen, dvd’s, Blu-ray, internetvideo’s en digitale foto’s. Beelden worden realistisch weergegeven zonder verlies van details – voor een levensecht beeld bij ieder type content.

De XF90 is compatibel met Android TV van Google. Gebruikers kunnen series en films bekijken via Google Play, Netflix, Uitzending Gemist, YouTube en andere bronnen. Tevens zijn games en Apps beschikbaar via de Google Play Store. En dankzij Google Cast is het eenvoudig om content zoals Netflix, Uitzending Gemist of YouTube rechtstreeks te casten naar de TV.

Om het geluid naar een hoger niveau te tillen introduceert Sony een bijpassende soundbar. De HT-XF9000 sluit naadloos aan bij het ontwerp bij het ontwerp van de XF90 en biedt een echte bioscoopervaring. Deze 2.1-kanaals-soundbar produceert Dolby Atmos dankzij de Vertical Surround Engine. De HT-XF9000 biedt ondersteuning voor Dolby Vision en is uitgerust met S-Force PRO front surround.

De XF90-serie is beschikbaar voor de volgende adviesprijzen:
KD-75XF9005 – € 4.499
KD-65XF9005 – € 2.799
KD-55XF9005 – € 1.899

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?