Met nieuws van o.a.
partners

Rockster Cross: een perfect geluid voor onderweg!

Rockster-Crossis-teufel

De Rockster Crossis groot en krachtig genoeg voor spontane feesten en is tegelijk licht en compact genoeg om overal mee naartoe te nemen. De flexibele behuizing is robuust en waterbestendig. Dankzij de IPX5-bescherming kunnen gebruikers van de Rockster Crosszelfs tijdens een hevige stortbui doordansen.

Robuust, sterk en mobiel
“De Rockster Crossvult ons huidige assortiment perfect aan”, legt Sascha Mallah, Managing Director van Teufel, uit. “De Boomster was de eerste portable speaker met een echte basdriver, maar een portable systeem dat zowel robuust als ook waterdicht is, ontbrak tot nu toe nog. De Rockster Crosskun je zien als de stoere broer van onze uiterst succesvolle Boomster.”

Op de achterkant zitten twee passieve membranen die samen met de woofer zorgen voor een nauwkeurige, krachtige bas. De luidspreker is door IPX5-bescherming aan alle kanten waterbestendig en doet zelfs bij 10 graden onder nul nog zijn werk.

Optimale balans tussen licht en krachtig
Draagbare geluidssystemen zijn een uitdaging voor ontwikkelaars. Geluid heeft behuizingsvolume nodig, maar de luidspreker moet ook eenvoudig te vervoeren zijn. Daarnaast moet de batterij een lange levensduur hebben. Voor de Rockster Crossgebruikt Teufel bijzonder lichte, maar stevige materialen. De luidspreker bereikt een geluidsdruk van 103 decibel op een meter afstand. Ondanks zijn hoge prestaties weegt de Rockster Crossslechts 2,4 kilo. Met de bijbehorende draagriem kun je de Rockster Crossgemakkelijk meenemen.

Slimme functies
Via de knoppen op de Rockster Crosskan de muziek rechtstreeks bediend worden (afspelen play / pauze, harder / zachter). Met een druk op de knop kun je oproepen beantwoorden via de geïntegreerde microfoon of kun je de stemassistent (Google Assistent, Siri) van de smartphone activeren. Vier leds geven het huidige batterijniveau van de luidspreker aan. De geïntegreerde batterij gaat tot zestien uur mee. Mocht je smartphone het minder lang volhouden, dan kan deze opgeladen worden via de Rockster CrossUSB-poort.

Feestmodus
Met de partymodus kunnen twee apparaten tegelijkertijd via bluetooth verbinding maken met de luidspreker en afwisselend muziek afspelen. Wie dubbel zo hard willen knallen tijdens een feest koppelt twee ROCKSTER CROSS-luidsprekers met de Connect-modus.
Dubbel volume, dubbel plezier!

Prijs en beschikbaarheid
De Rockster Crossis per direct te bestellen via www.teufelaudio.nl voor 299,99 euro. De luidspreker wordt geleverd met een afneembare draagriem en een externe voeding.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?