Met nieuws van o.a.
partners

Nieuwe Samsung QLED TV Q8D

Q8D-TV-samsung

Met de lancering van de Q8D TV breidt Samsung zijn QLED TV line-up uit. Een baanbrekend design, eersteklas 4K UHD-beeldkwaliteit en uitgebreide slimme mogelijkheden gaan hand in hand in de TV die vanaf nu verkrijgbaar is in 55 en 65 inch. De Samsung Q8D maakt gebruik van Full Array Local Dimming en heeft een kleurvolume van 100%, wat zorgt voor een levensechte kijkervaring. Via een handig kliksysteem aan de achterkant werk je snoeren makkelijk weg.

Verbluffende beeldkwaliteit
De combinatie van FALD (Full Array Local Dimming) en HDR 1500 in de Samsung Q8D TV zorgt voor een glasheldere en levensechte kijkervaring. De contrasten zijn sterker dan ooit dankzij de Q Contrast Plus-technologie. Het antireflectiescherm verzekert je van perfect beeld, ongeacht of je nu kijkt in een omgeving met veel of weinig licht.

Ambient Mode
Ambient Mode laat de TV opgaan in zijn omgeving als je niet kijkt. Heb je de Q8D aan de muur bevestigd, dan kun je de TV zo instellen dat hij er precies zo uitziet als de muur erachter, zodat die twee naadloos in elkaar overvloeien. Zonder dat het opvalt, speelt Ambient Mode je favoriete muziek af en word je voorzien van het laatste nieuws, verkeersinformatie of weersvoorspellingen. Ambient Mode is precies aan jouw behoeften aan te passen.

Smart TV
De Q8D is zo slim dat het extreem eenvoudig is om de TV te installeren en content te vinden. Effortless Login maakt gebruik van de nieuwe SmartThings-app, die inloggegevens van apps die op je telefoon staan simpelweg overneemt naar de televisie. Daarmee gaat de installatie van de TV gemakkelijk en efficiënt.

Kabels wegwerken
De Samsung Clean Cable Solution zorgt ervoor dat alles er strak en netjes uitziet. Alle kabels werk je weg in een ingebouwd systeem aan de achterkant van de TV en via de voet.

De Q8D van Samsung is vanaf nu in Nederland beschikbaar in de afmetingen 55 en 65 inch voor verkoopadviesprijzen van respectievelijk € 1.799 en € 2.899,-.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?