Met nieuws van o.a.
partners

Denon introduceert draadloze in-ear hoofdtelefoon

denon-de AH-C820W0-hoofdtelefoon

Denon stelt een nieuwe norm voor draadloze in-ear hoofdtelefoons met de lancering van zijn AH-C820W model met nekband. De AH-C820W is ’s werelds eerste model met dual drivers voorzien van de eigen Denon Double Air Compression-technologie. Het model levert krachtige bas en ultieme details en zuiverheid, allemaal in een handige, draagbare verpakking.

Denon heeft meer dan 50 jaar ervaring met de techniek en fabricage van hoofdtelefoons en beschikt daarmee over ongeëvenaarde expertise op het gebied van superieur geluid: die geschiedenis van innovatie vormt de basis van het compacte, lichtgewicht ontwerp van de AH-C820W. Hij is voorzien van geavanceerde Denon-technologieën voor de best mogelijke verbinding met je muziek, ongeacht waar je bent.

De AH-C820W is ’s werelds enige draadloze in-ear hoofdtelefoon met dual drivers voorzien van de Denon Double Air Compression Driver™-technologie: de twee drivers van 11,5 mm, zorgen voor meer bewegende lucht voor krachtige, sterk beheerste bas, ondanks het ultra-compacte ontwerp van de hoofdtelefoon.

De drivers zijn in zink gegoten en voorzien van harsen behuizingen voor trillingsdemping en stevigheid: ergonomische vorm voor langdurig comfort. De Denon Akoestische optimalisatiepoorten, vlakbij de achterkant van de behuizingen, egaliseren de luchtdruk achter de drivers en zorgen voor betere dynamiek en daarmee minder vervorming.

De AH-C820W is voorzien van Comply TZ500 oordopjes voor een perfecte pasvorm en isolatie van omgevingsgeluid. Dit zorgt voor sonische zuiverheid en optimale bas. Het traagschuim wordt geactiveerd door lichaamswarmte en past zichzelf aan de vorm van de oren aan. Ook is hij voorzien van een geïntegreerde bescherming tegen oorsmeer voor hygiëne en consistente prestaties.
De lage latentie aptX Bluetooth zorgt voor draadloos gemak, maar de AH-C820W kan ook direct worden aangesloten op een pc of laptop via USB voor een ongecomprimeerd geluid, of op een iPhone met behulp van een lightning-USBadapter. De oplaadbare batterij biedt tien uur luisterplezier, en de nekband heeft een trilfunctie om de gebruiker te attenderen op een inkomende oproep op een verbonden telefoon.

De gratis Denon Audio app, beschikbaar op Android and iOS smartphones, biedt audio-optimalisatie voor je draagbare apparaat, een spelersinterface ter ondersteuning van wachtlijsten/afspeellijsten en toegang tot meer dan 70.000 radiostations en twee miljoen on-demand-programma’s via het TuneIn Radio platform. De AH-C820W is de perfect draadloze in-ear hoofdtelefoon met het ultieme Denon-geluid, of je nu onderweg, in de bus of de trein bent, of gewoon even van een ontspan moment geniet.

De AH-C820W in het kort
De eerste draadloze in-ear hoofdtelefoon met gepatenteerde Denon Double Air Compression Driver-technologie, voor krachtige bas en superieure zuiverheid

Stevig, trillingsdempend, in zink gegoten/harsen behuizingen, ergonomische vorm en met Denon Akoestische optimalisatiepoorten voor dynamisch geluid zonder vervorming

Inclusief Comply TZ-500 oordopjes voor comfort, passieve ruisonderdrukking en optimale bas: traagschuim vormt zichzelf naar de vorm van de oren van de gebruiker

Bluetooth draadloze connectiviteit met aptX, plus USB-ingang voor computers en telefoons

Batterij gaat 10 uur mee voor lange reizen, oplaadbaar met USB

Met de gratis Denon Audio app kan de gebruiker het geluid van zijn draagbare apparaat afstemmen, terwijl hij naar zijn favoriete muzieknummers, 70.000 online radiostations of on-demand-programma’s luistert

Wordt geleverd met draagtasje inclusief 5 extra oordopjes in verschillende maten en USB-oplaadkabel

De AH-C820W (€249) is vanaf december 2018 verkrijgbaar bij erkende Denon-dealers.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?