Met nieuws van o.a.
partners

Bang & Olufsen lanceert nieuwe Bronze collectie

Bronze-collectie-bang-olufsen

Een selectie van de complete Bronze collectie werd tentoongesteld in de vermaarde avant-gardistische galerie Spazio Rossana Orlandi tijdens de Milaan Design Week 2019. Bang & Olufsen breidt de bronze collectie met vier nieuwe designs in de aardachtige aluminium bronskleur, op maat gemaakt veelkleurig garen van Kvadrat en premium notenhout. Geïnspireerd door architectonische vormen en het warme kleurgebruik in interieur design, voegt Bang & Olufsen haar geluidsdesign toe aan de collectie en lanceert de Beovision Eclipse-tv, de iconische Beolab 18- en Beolab 50-luidsprekers en de Beoplay H9i noise-cancelling-hoofdtelefoons.

Te zien op de Milaan Design Week 2019
Iconische galeriehouder, curator en doyenne van ontwerp Rossana Orlandi presenteerde een selectie van de Bronze-collectie in haar galerie tijdens de Milaan Design Week – een bewijs dat technologische producten een meer integraal onderdeel van het interieur worden; ze zijn niet langer verborgen, maar ontmaskerd als echte kunstwerken.

“Ik ben al jarenlang fan van Bang & Olufsen en ik heb hun eenvoud en formele zuiverheid altijd gewaardeerd, naast hun hoge kwaliteit natuurlijk. Ik vind dat ze een coherente filosofie hebben ontwikkeld die in de loop van de jaren evolueert en groeit,  samenwerkingen te creëren met grote namen als Michael Anastassiades, die een uitzonderlijk product ontwierpen, waarbij interactie met de gebruiker een integraal onderdeel van het object zelf wordt “, zegt Rossana Orlandi over haar samenwerking met Bang & Olufsen.

Installatie: Halo – Celebration of Light
Sinds de opening van de galerij in 2002 in de Magenta-wijk in Milaan, is het de eclectische koploper en een gerespecteerd platform voor avant-garde design en levensstijl. Op de eerste verdieping van de galerij is het Rossana Orlandi huis versierd met verschillende Bang & Olufsen-luidsprekers, en in de kelder heeft Mandalaki Design Studio de Beoplay H9i-koptelefoon verwerkt tot een holistische, locatiespecifieke installatie grenzend aan kunst en industrieel ontwerp, droom en realiteit. Licht en geluid worden tastbare elementen en creëren een uniek en metafysisch zintuiglijk pad. Het geluid is gemaakt door kunstenaar Sergio Ratti en wordt ervaren door de meest luxueuze Bang & Olufsen-hoofdtelefoon, de bronzen Beoplay H9i.

Beschikbaarheid
De Beovision Eclipse, Beolab 18, Beolab 50 en Beoplay H9i zijn vanaf 17 april 2019 verkrijgbaar in de Bang & Olufsen-winkels en geselecteerde retailers. De warme taupe-cover, geïntroduceerd voor Beosound Edge in de Bronze-collectie, is ook verkrijgbaar voor de Beosound Shape. Ga voor meer informatie naar www.bang-olufsen.com

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?