Met nieuws van o.a.
partners

3 weg breedbandluidspreker die na installatie volledig onzichtbaar is

Stealth’s nieuwe LRX83 is een 3-weg breedbandluidspreker die na installatie volledig onzichtbaar zal zijn.  De luidspreker heeft een ultrastijf frame dat direkt in een standaard framewerk gemonteerd kan worden. Het overschilderbare gedeelte is op het chassis van de luidpreker gelijmd waardoor er een actief gebied ontstaat omgeven door een stabiele montage strip. Montage-instructies staan op een papierenomslag die voorafgaand aan de montage verwijderd dient te worden. Dit papier kan ook gebruikt worden als een plaatsingssjabloon bij installatie in een bestaande wand.
 
De LRx83 kan zowel in een plafond als muur geplaatst worden, voor afwerking kan gekozen worden uit latexverf, dun behangpapier, bepaalde tekstielsoorten en structuurverf. Een van een standaard afwijkende afwerking is niet nodig. |Geavanceerde afwerkingen -denk aan fineer- kunnen toegepast worden door gebruik te maken van door Stealth aanbevolen speciale technieken.
 
De LRx83 is voorzien van een hoogwaardige akoestisch gekoppelde laagprofiel 8’’ lagetonenluidspreker, een 30 mm rechtstreeks gekoppelde middentonenluidspreker met neodymiummagneet en een idem 25 mm hogetonenluidpreker. De geavanceerde toegepaste materialen bewerkstelligen een soepele frequentieweergave tot 20kHz. Als de LRx83 gemonteerd wordt met de aanbevolen backbox is een laagweergave tot onder de 40Hz mogelijk. Er zijn twee actieve separaat werkende beveiligingsschakelingen aangebracht (hoog/midden en laag/midden) die voor automatisch herstel zorgen na overmatige toevoer van versterkervermogen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?