Met nieuws van o.a.
partners

Voor opgeruimde mama s

opbergdoos Leitz My Box

In een gezin met kinderen komt er geen einde aan het opruimen van je huis. Heb je net de slaapkamers netjes, struikel je alweer over legoblokjes in de huiskamer. Voor alle moeders die ook geen fan zijn van opruimen, is er nu een oplossing die het wel een stuk makkelijker maakt: de Leitz MyBox. Luxe opbergboxen die zo mooi zijn dat je ze gewoon in je huiskamer kunt neerzetten. De MyBox is afsluitbaar, handig te stapelen en vanbinnen in te delen in verschillende vakken en lagen. Ideaal voor het bewaren van verzorgingsspullen op de commode, maar natuurlijk ook heel handig voor rondslingerende speelgoed-autootjes, knutselspullen, sokken, batterijen of andere voorraadproducten!

De Leitz MyBox® is gemaakt van hoogwaardig (BPA-vrij) kunststof, dus duurzaam, waterafstotend en makkelijk schoon te houden. Daarnaast ziet de MyBox er heel stylish uit, dus waar je ‘m ook neerzet, hij mag gezien worden. Om de boxen zo mooi mogelijk bij je interieur te laten passen, kun je bovendien kiezen uit vier verschillende accentkleuren: roze, groen, blauw en grijs.

Slimme inrichting
De MyBox® is verkrijgbaar in verschillende maten die je onderling kunt stapelen en combineren. Maar ook over de inrichting ervan is goed nagedacht. Zo kun je de boxen uitbreiden met diverse opbergtrays waarmee je ze ook handig kunt inrichten en organiseren in verschillende vakken en lagen. Zo gebruik je de beschikbare ruimte optimaal en vind je alles weer snel en makkelijk terug.

Voor meer informatie www.leitz.com/MyBox

De Leitz MyBox® is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.
Adviesprijs MyBox® vanaf € 12,99, opbergtray vanaf € 5,49

 

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?