Met nieuws van o.a.
partners

Optimaal draagcomfort met de Hoodie Carrier van Je Porte Mon Bébé

Hoodie-Carrier-Je-Porte-Mon-Bebe

Je Porte Mon Bébé, bekend van de hoge kwaliteit draagdoeken, introduceert een nieuw type babydrager: de Hoodie Carrier. Deze draagzak combineert de stevigheid en ondersteuning van de Fysio Carrier met de flexibliteit van een draagdoek en het comfort en uitstraling van een hoodie. Zo draag je je kindje niet alleen veilig en knus bij je, jullie zien er samen ook nog eens heel cool uit!

De Hoodie Carrier, met afneembare capuchon, is gemaakt van ademend Oeko-Tex 100 katoen met 3D all climates techology, dus je hoeft niet bang te zijn dat je kindje het te warm krijgt. Dankzij de elastische band en zachte, transparante hoofdsteun wordt het hoofdje van je kind optimaal ondersteund en met behulp van diverse verstelriempjes kun je de draagzak steeds aanpassen aan het veranderende gewicht en lengte van je kindje. De Hoodie Carrier is te gebruiken voor kinderen tot max 20 kilo en dankzij de aparte uitbreidingsset, bestaande uit een booster en hoofdsteun, is hij zelfs geschikt voor pasgeboren baby’s.

Draagcomfort
De schouderbanden kunnen zowel recht als kruislings worden gebruikt en bieden veeldraagcomfort. Bovendien kun je de draaghouding afwisselen omdat je met de Hoodie Carrier je kindje zowel op je buik, je zij, als op je rug kunt dragen. Net als de Fysio Carrier van Je Porte MonBébé biedt de Hoodie Carrier een optimale ergonomische houding voor je baby en zorgt ervoor dat je baby met een natuurlijke, iets ronde rug in de draagzak zit. Bovendien past je kindje zowel met gespreide benen als in de natuurlijk foetushouding met opgetrokken benen in de Hoodie Carrier.

Volledig veilig
Alle draagdoeken van Je Porte Mon Bébé worden in Europa gemaakt van de beste kwaliteit katoen en zijn Oeko-Tex 100 gecertificeerd, dus vrij van zware metalen en allergische kleurstoffen. Daarnaast is de JPMBB drager erkend door het Internationale Heupdysplasie Instituut als een product dat een gezonde ontwikkeling van de heupen ondersteund, zodat hij niet alleen heel comfortabel maar ook volledig veilig is voor jou en je kindje.

De Je Porte Mon Bébé Hoodie Carrier is verkrijgbaar in de kleuren donkergrijs en lichtgrijs, voor € 119,00
Uitbreidingsset pasgeborenen (booster en hoofdsteun) € 13,00

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?