Met nieuws van o.a.
partners

Onbreekbare zonnebrillen beschermen kinderogen

Babiators-onbreekbare-zonnebrillen

Zodra kinderen weer lekker buiten gaan spelen is het belangrijk om de huid goed te beschermen tegen UV-straling van de zon. Maar vergeet ook de ogen niet! Door je kind een goede zonnebril te laten dragen voorkom je oogschade. De onbreekbare kinderzonnebrillen van Babiators beschermen en zien er tegelijkertijd supercool uit.

Babiators beschermen de ogen van baby’s en kinderen uitstekend tegen het felle zonlicht. De UV400-lenzen houden alle UVA en UVB stralen tegen, zodat je kind geen oogschade kan oplopen. Ondanks zijn veiligheid heeft de zonnebril een hippe uitstraling, waardoor kinderen hem met plezier opzetten zodra de zon tevoorschijn komt.

Onbreekbare zonnebrillen
De zonnebrillen van Babiators zijn gemaakt om de beproevingen van een kinderleven te doorstaan. Het frame is gemaakt van rubber, waardoor het stevig, flexibel en onbreekbaar is. En ook de lenzen zijn goed bestand tegen breuken en schokken. Geen paniek dus als je kind de zonnebril verdraait, buigt of erop gaat staan! De Babiators zonnebrillen zijn verkrijgbaar voor baby’s en kinderen. Zij kunnen kiezen uit diverse stoere en vrolijke kleuren voor zowel het montuur als de glazen. Kies bijvoorbeeld voor een stoere zwarte bril met zwarte of blauwe glazen of ga voor een trendy wit montuur met geel/roze glazen.

Unieke garantie
Met een Babiators zonnebril doe je absoluut geen miskoop. Dat blijkt wel uit de uitgebreide garantie die het merk biedt. Heb je jouw zonnebril geregistreerd en gaat deze binnen een jaar onverhoopt toch stuk of verlies je de bril, dan ontvang je gratis een nieuw exemplaar (je betaalt dan alleen de verzendkosten). Zo kunnen zelfs de grootste brokkenpiloten zonder gedoe een hippe zonnebril dragen!

Dit product is te koop bij onze partner:


OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?