Met nieuws van o.a.
partners

Nieuwe speelsets en limited edition glitteraapjes van Fingerlings

Sinds dit voorjaar is Nederland in de ban van Fingerlings van WowWee. Deze schattige robotaapjes geven kusjes, grijpen je vast, reageren op geluid en aanraking, maar gaan ook slapen wanneer je hen neerlegt. WowWee brengt dit najaar twee speelsets uit in de populaire Fingerlings-lijn: de Jungle Gym speelset met het nieuwe aapje Aimee en de Wipwap speelset met het sportieve duo Milly en Willy. In december worden er speciaal voor de feestdagen twee limited edition Glitter Fingerlings uitgebracht: de turqoise Amelia en de roze Rose.  

Jungle Gym speelset
Laat je Fingerling vriendje lekker klauteren op dit kleurrijke klimrek! Aimee is energiek en gaat graag op onderzoek uit. Laat je aapje ondersteboven hangen of de hele dag spelen. De Jungle Gym speelset staat garant voor uren speelplezier, alleen of samen met andere Fingerling vriendjes.

Wipwap speelset
Deze vrolijke speelset bevat twee sportieve Fingerlings aapjes. Laat Milly en Willy samen wipwappen en op het klimrek spelen. De Fingerlings kunnen hun plezier niet op en door aan de hendel te draaien bewegen zij vrolijk heen en weer op het speeltoestel.

Glitter Fingerlings
Speciaal voor de feestdagen brengt WowWee in december twee limited edition glitter Fingerlings uit: Amelia (turquoise) en Rose (licht roze). Deze sprankelende aapjes hebben overal glitters en kunnen tijdens de koude wintermaanden lekker warm gehouden worden door het schattige bijgeleverde kleedje.

De speelsets zijn vanaf 1 oktober 2017 exclusief verkrijgbaar bij Intertoys: de Jungle Gym speelset voor €24,99,- en de Wipwap speelset heeft een consumentenadviesprijs van €39,99,-. De limited edition Glitter Fingerlings zijn verkrijgbaar vanaf 1 december 2017 en hebben een consumentenadviesprijs van €24,99,-. Fingerlings zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?