Met nieuws van o.a.
partners

Meshi Quest Five Star Kitchen nu beschikbaar

Square Enix Ltd., maakt bekend dat MESHI QUEST: FIVE-STAR KITCHEN, de nieuwe restaurantmanagementgame voor mobile, nu in meer dan 150 landen wereldwijd verkrijgbaar is voor  iOS- en Android-systemen. Door snel te werken en je tijd efficiënt te besteden kun je in deze game tal van gerechten bereiden en serveren. Zo moeten spelers klanten tevreden stellen in spannende, snelle rondes.
 
MESHI QUEST: FIVE-STAR KITCHEN bevat meer dan 200 heerlijke gerechten uit diverse culturen. Spelers moeten bijvoorbeeld steeds moeilijkere gerechten met Japanse ramen bereiden, curryrijst koken, burgers bakken  of in de Chinese keuken duiken. Door de verschillende stages te voltooien, kunnen spelers sterren en ervaringspunten verdienen. Met deze ervaringspunten kunnen spelers nieuwe restaurants ontgrendelen om zo de ultieme eetstad te vormen.

Dankzij het uitgebreide, wereldwijde klassementsysteem met meer dan 500 leaderbords kunnen spelers strijden tegen vrienden en andere steden, en zelfs via Facebook hun culinaire vorderingen vergelijken met die van hun vrienden.
MESHI QUEST: FIVE-STAR KITCHEN is verkrijgbaar in Engels, Japans, Frans, Italiaans, Duits, Russisch, Braziliaans Portugees, traditioneel Chinees, Thais en Koreaans. Een debuuttrailer die focust op de razendsnelle kookactie is beschikbaar op YouTube: https://youtu.be/FNyvdkWOLJI

MESHI QUEST: FIVE-STAR KITCHEN is beschikbaar als download in de App Store voor iPhone en iPad, en op Google Play voor Android-apparaten.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?