Met nieuws van o.a.
partners

Coach Voor Een Beter Strijkresultaat

Laurastar, wereldleider op het gebied van hoogwaardige strijksystemen, zorgt voor een revolutie binnen de branche door het eerste geconnecteerde strijkijzer op de markt te brengen!

Door middel van de Bluetooth-technologie is het strijksysteem van Laurastar Smart verbonden aan een app op de mobiele telefoon van de gebruiker. Een handleiding is niet meer nodig: de sensor in het strijkijzer vergelijkt de bewegingen van de gebruiker met de ideale beweging in de interactieve video voor een optimaal resultaat. Stap voor stap leert men het strijkijzer op de beste manier te gebruiken, om vervolgens overhemden, jasjes en andere kledingstukken beter te strijken.

De persoonlijke tutorials zijn beschikbaar in 3 niveaus: ‘dagelijks’, ‘gevorderd’ en ‘expert’. Ze helpen op ludieke en doeltreffende wijze bij het strijken voor een optimaal onderhoud van stoffen. Dankzij het coachende systeem worden we vanzelf een expert! De gebruiker evalueert zijn vooruitgang door het aantal strijkuren bij te houden en dankzij een systeem met ‘beloningen’.

Laurastar Smart, die goede prestaties levert en eenvoudig in gebruik is, stelt innovatie in dienst van de gebruiker. Knoppen hebt u niet meer nodig: met behulp van een sensor in het handvat van het strijkijzer registreert de ‘Sensteam’-technologie de bewegingen en wordt er automatisch stoom afgegeven. De slimme en automatisch pulserende stoom garandeert een optimale dosering en een perfect resultaat. U hoeft de temperatuur ook niet meer in te stellen; de thermostaat past zich aan alle stoffen aan.

Dit voor u denkende systeem is de garantie voor optimaal strijkwerk en het beste onderhoud van uw kleding, en dat zonder enige moeite.

De strijkplank is voorzien van een ‘Origami’-hoes met een handig design: een extra coach. De lijnen helpen u de kleding op de juiste plek te leggen en op te vouwen.

Het nieuwe gamma Laurastar Smart, dat nog stiller is, is uitgerust met een aanzuig- en blaassysteem met vier standen.

Laurastar Smart, de expertise van Laurastar, biedt hulp bij elke beweging. Geavanceerde technologieen en design details, elk onderdeel van dit strijksysteem is erop gericht om u te coachen bij het strijken en het strijkwerk gemakkelijker te maken voor een optimaal resultaat.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?