Met nieuws van o.a.
partners

De ultieme Me myself and I films

’s Winters, als het koud en guur is buiten, kiezen veel Nederlanders ervoor om lekker thuis op de bank film te kijken, met de verwarming lekker hoog. Maar als je samen een film uitzoekt, wordt het toch vaak een compromis. Misschien ben jij een enorme liefhebber van actiefilms of sciencefiction, maar houdt je partner meer van thrillers en drama. Of misschien heb jij een partner die tijdens de film altijd aan het praten is of kinderen die non-stop vragen stellen. De makers van Royole Moon, de mobiele virtuele 3D-bioscoop, stelden deze lijst met de beste genrefilms van 2017 voor je samen, die je lekker, ongegeneerd in je eentje kan kijken. Dus wanneer jij zin hebt in een goede film met vette audiovisuele effecten maar je huisgenoten niet in de weg wil zitten, maak dan gebruik van de hoge resolutie, felle kleuren, het gebogen 3D-scherm en de noise cancelling-koptelefoon van Royole Moon. Genieten van de films die alleen jij leuk vindt en dan ook nog met de bioscoopervaring zonder de deur uit te gaan.

•    Blade Runner 2049
Voor de liefhebbers van sciencefiction en cinematografische hoogstandjes, kunnen we de reboot van de jaren ’80 klassieker Blade Runner van harte aanraden. Niet alleen weet de film de beklemmende sfeer van het origineel goed te benaderen, op werkelijk alle fronten schrijft Blade Runner 2049 filmgeschiedenis. De 3D-effecten zijn indrukwekkend en komen op een TV-scherm nauwelijks tot z’n recht, de soundtrack voel je in je onderbuik en er wordt ook nog eens uitstekend geacteerd.

•    Baby Driver
Zonder muziek kan de jonge vluchtwagenchauffeur uit Baby Driver eenvoudigweg niet functioneren. Elke haarscherpe bocht, elke krankzinnige uitwijkmanoeuvre, elke tel waarop Baby in zijn gestolen vehikel wacht op zijn rovende collega’s, moet exact in de maat vallen. Baby Driver is een videoclipachtig spektakel vol muziek en achtervolgingen. De actiescènes zijn heerlijk over de top, tot aan kogelinslagen op de maat van de beat toe. Perfect om in je eentje te kijken, met het volume op 11.

•    Wonder Woman
Eindelijk een superheldenfilm met een vrouw in de hoofdrol, en nog een geslaagde ook! Wonder Woman, of eigenlijk Diana, prinses van de Amazones, is opgegroeid op een afgeschermd eilandparadijs, maar besluit dat te verlaten als een Amerikaanse piloot op de kust van het eiland crasht en haar vertelt over een gigantisch conflict dat in de buitenwereld woedt.

•    Jumanji: Welcome to the Jungle
Jumanji: Welcome to the Jungle benut zijn getalenteerde cast uitstekend. Naast de prachtige 3D-effecten zijn het vooral de overtuigende actie, die werd opgenomen in echte filmsets en de humor die deze film het bekijken waard maken. We moeten het dit keer helaas zonder Robin Williams stellen, maar Jack Black maakt dat meer dan goed, door overtuigend te verkopen dat hij in werkelijkheid een narcistisch meisje is. Het is misschien een guilty pleasure, inclusief de onvermijdelijke grappen over bierbuiken, voorgevels en nieuwe genitaliën, maar dat maakt hem bij uitstek geschikt om lekker in je eentje te kijken.

•    Star Wars Episode VIII: The Last Jedi
Deze nieuwste incarnatie van de Star Wars-saga is vermakelijk en meeslepend als altijd, wederom een waardige, moderne opvolger van de originele films uit de jaren ’70 en ’80. De special effects zijn organisch, doordat er weer vaker gebruik wordt gemaakt van echte modellen in plaats van alleen CGI en het verhaal gaat, zoals in elke Star Wars-film, over de klassieke strijd tussen goed en kwaad. Een must voor de fanatieke Star Wars fan: geniet ervan in je eigen mobiele privébioscoop. Dan heeft er ook niemand last van je wanneer je deze film voor de 30ste keer aan het kijken bent.  

Mobiele bioscoop
Bovenstaande titels zijn stuk voor stuk films zijn die het beste tot hun recht komen in de bioscoop. Heftige gevechten, razendsnelle autoraces en spannende achtervolgingen lenen zich bij uitstek voor vertoning op het grote scherm en zaalvullend surround-geluid. Films draaien helaas niet oneindig en soms wil je films gewoon vaker kijken mét bioscoopeffecten. Daarvoor is de mobiele virtuele 3D-bioscoop. Dus of je voorkeur nou uitgaat naar aliens, autoraces of superhelden: met Royole Moon wordt het hoe dan ook een belevenis.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?