Met nieuws van o.a.
partners

Brugklas – De tijd van m’n leven

brugklassers

De bekende brugklassers krijgen in februari een eigen bioscoopfilm: Brugklas – De tijd van m’n leven. De opnames van Brugklas – De tijd van m’n leven zijn deze week gestart, met in de hoofdrollen onder anderen Sterre van Woudenberg en Vincent Visser. Verder zullen oud-brugklassers Niek Roozen, May Hollermann, Fleur Verwey, Belle Zimmerman en Sonia Eijken ook te zien zijn in de film. De film wordt geproduceerd door Tuvalu Media en gedistribueerd door Just Film Distribution.

Synopsis
Brugklas – De tijd van m’n leven gaat over Nola (Sterre van Woudenberg) die zwaar de pineut is wanneer er op school een video wordt verspreid waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse (Vincent Visser). Door haar verdriet en jaloezie komt ze nog meer in de problemen: ze mag niet meer mee op kamp. Hier maakt de populaire Fenna (Stefania Liberakakis) dankbaar gebruik van, want zij wil de knappe Jesse inpalmen. Wanneer Nola ten einde raad is en dit wil voorkomen, krijgt zij hulp uit onverwachte hoek. Boy (Julian Moon Snijder), een rebelse jongen uit de tweede, schiet te hulp. Samen gaan zij op pad om Fenna tegen te houden en Jesse terug te winnen… Maar is dit nog wel, wat Nola wil?

Over de makers
Brugklas – De tijd van m’n leven wordt geproduceerd door Tuvalu Media (producent van onder andere Maestro en Ali B op Volle Toeren) en realiseert hiermee haar eerste speelfilm. De regie is in handen van Raymond Grimbergen en het scenario is geschreven door Arnout Vallenduuk. De film wordt uitgebracht door Just Film Distribution (‘Fashion Chicks’, ‘De Film van Dylan Haegens’, ‘First Kiss’ welke nu in productie is). Brugklas – De tijd van m’n leven is vanaf februari 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?