Met nieuws van o.a.
partners

Andre Rieu brengt zijn muzikale ode aan de liefde naar het grote scherm

De Maastrichtconcerten van André Rieu, één van de succesvolste live acts ter wereld, worden ook in 2018 weer vertoond in bioscopen in heel Nederland. Op slechts twee dagen, zaterdag 28 en zondag 29 juli, kunnen bioscoopbezoekers in hun eigen theater genieten van het concert van André in Cinemas dat dit jaar onder de titel Amore – My Tribute to Love in het teken staat van de liefde. De voorverkoop voor André in Cinemas start vrijdag 23 februari 2018 om 09:30 uur via www.andreincinemas.com.

Amore – My Tribute to Love is een eerbetoon van de beroemde violist aan zijn liefde voor muziek en de liefde voor zijn beide families: zijn vrouw en kinderen, maar natuurlijk ook zijn Johann Strauss Orkest met wie de ‘koning van de wals’ al meer dan 30 jaar samenspeelt. De concerten in Maastricht volgen op het uitbrengen van het album ‘Amore’ in 2017. Dit album bevat André Rieus versies van bekende liefdesliedjes, zowel in de pop- als de klassieke muziek.

Muzikale ode door André Rieu
Tijdens Amore – My Tribute to Love verrast André Rieu een gelukkige winnaar met een ultieme muzikale en liefdevolle ode. Nederlandse bioscoopbezoekers kunnen meedingen om een van Andrés walsen aan hun grote liefde te laten wijden door André persoonlijk. Ga naar www.andreincinemas.com/dedication om André te vertellen waarom uw geliefde een muzikale ode verdient.

Maastrichtconcert op het Vrijthof
Het legendarische en steevast uitverkochte concert in Maastricht vindt plaats op het Vrijthof; de thuishaven van de maestro, waar hij zich in zijn element voelt. Samen met zijn 60-koppige Johann Strauss Orkest, sopranen, tenoren en speciale gasten laat Rieu het Vrijthof swingen. Hij zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring vol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden. Behalve op het Vrijthof is dit muzikale feest tijdens André in Cinemas voor iedereen in heel Nederland in de bioscoop te beleven waarmee Rieu klassieke muziek dichter bij het mainstream publiek brengt.

Succes
In 2017 gingen in slechts drie dagen gingen ruim 28.000 mensen naar de bioscoop voor André in Cinemas, Andrés 2017 Maastricht Concert. Dat betekende bijna een verdubbeling van het bezoekersaantal van de vorige Rieu concertregistratie in de bioscoop. Al na het eerste bioscoopweekend werd dankzij het indrukwekkende aantal van ruim 24.000 bioscoopbezoekers het Nederlandse box office record van Event Cinema verpulverd. Ook in het buitenland is André in Cinemas zeer succesvol. In het Verenigd Koninkrijk en Ierland werd vorig jaar slechts in één dag een recordomzet van 1,45 miljoen pond opgebracht, waarmee het record van 1,41 miljoen pond van Rieus vorige concertregistratie overtroffen werd. Ook in Denemarken, Canada, Australië en New Zeeland groeide André in Cinemas uit tot de grootste Event Cinema-release allertijden.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?